• Pablo Cortacero a virat deja 100.000 de euro pentru cumpărarea lui Dinamo
  • Cosmin Contra este consilierul lui Cortacero în tranzacţie şi coordonatorul noului proiect
  • Cornel Ţălnar este cel care se va ocupa cu reorganizarea Departamentului de Copii şi Juniori la Dinamo

Vânzarea lui Dinamo intră pe ultima sută de metri. Pablo Manuel Fernandez Cortacero, un afacerist din imobiliare, este cel interesat să cumpere clubul. Acesta a virat deja 100.000 de euro, iar restul de 400.000 de euro urmează să fie viraţi vineri în conturile clubului. Această sumă reprezintă garanţia cerută pentru ca Dinamo să fie cumpărată de compania lui Cortacero. Suma de bani va fi folosită pentru achitarea salariilor restante şi datoria către ANAF.

În spatele acestei tranzacţii este fostul selecţioner al naţionalei României, Cosmin Contra. Acesta este consilierul lui Cortacero în această tranzacţie şi va coordona noul proiect. Primul nume care urmează să se implice în noua eră de la Dinamo este Cornel Ţălnar.

Ţălnar se va ocupa cu reorganizarea Departamentului de Copii şi Juniori de la Dinamo, considerat un capitol extrem de important în viziunea noilor investitori. În acest scop, Ţălnar a avut deja o întâlnire cu Ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru a avea parte de sprijin în reorganizarea clubului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII