Cine sunt singurii moștenitori ai lui Maradona. Justiția din Argentina a decis

Cine sunt singurii moștenitori ai lui Maradona. Justiția din Argentina a decis Profimedia
  • Justiția din Argentina a stabilit cine sunt singurii moștenitori ai lui Maradona
  • Cei cinci fii recunoscuți de Maradona sunt singurii moștenitori ai acestuia

Un tribunal argentinian a decis că cei cinci copii recunoscuți de Diego Armando Maradona vor fi singurii moștenitori ai bunurilor acestuia, scrie Ansa.

Astfel, moștenitorii vedetei fotbalului mondial sunt Diego Junior, născut în Italia dintr-o relație cu Cristina Sinagra, Dalma și Giannina, născuți din căsătoria cu Claudia Villafañe, Jana, fiica Valeriei Sabalain și Diego Fernando, fiul de 8 ani născut din relația cu Veronica Ojeda.

Decizia a fost luată de judecătorul din La Plata Luciana Tedesco del Rivero, care a recunoscut și paternitatea lui Maradona asupra fiecăruia dintre copiii născuți din diversele relații.

Cu toate acestea, potrivit ziarului „Dimensione Financiero”, declararea moștenitorilor ar putea fi extinsă în cazul în care cineva se va prezenta ca fiu al lui Maradona și va dovedi acest lucru.

Odată cu decizia justiției, o primă fază a aventurii se încheie și ar putea începe distribuirea bunurilor lui Maradona, cauza unei dispute între copiii săi, dar și cu avocatul Matías Morla care a fost administrator și avocat al fotbalistului.