• Ciprian Marica: ,,Îmi este greu să spun asta despre un coechipier și un coleg fantastic… a avut vină și Mirel Rădoi la eșecul echipei naționale”
  • Ciprian Marica a fost invitatul lui Vlad Craioveanu, la „Ochii pe mine”,
  • Ciprian Marica a povestit despre ce planuri are pentru 2021 și cum vede fotbalul viitorului

Fostul internațional Ciprian Marica a fost invitatul lui Vlad Craioveanu, la „Ochii pe mine”, difuzată de Aleph News.

Fostul internațional a spus că a trecut cu bine peste experiența Covid. Acum are o porție zdravănă de anticorpi, așa că, se simte ușor mai relaxat.

Ciprian Marica: ,,Fotbalul este nesustenabil!”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cât despre sportul românesc, concluzia fostului internațional este una dureroasă, dar realistă, ținând cont de ceea ce se întâmplă pe teren și de rezultatele din ultima perioadă.

 „Sportul românesc este la limita supraviețuirii (…) Fotbalul este nesustenabil. Nu ai resurse externe cu care să reușești să ții o echipă de fotbal.”, conchide Ciprian Marica.

Ciprian Marica: „A avut vină și Mirel Rădoi la eșecul echipei naționale”

„În primul rând avem antrenor tânăr la echipa națională. Antrenor care mi-a fost coechipier ani buni la echipa națională. Este un băiat deosebit. Însă, sigur că experiența nu prea poți s-o cumperi. Chiar dacă îmi este greu să spun asta despre un coechipier și un coleg fantastic, a avut vină și Mirel Rădoi la eșecul echipei naționale într-o perioadă. Tactica aleasă de el nu a fost cea mai potrivită. A avut și el de învățat după aceste jocuri, după aceste eșecuri și sunt convins că va aborda astfel jocurile și meciurile de acum încolo.”