• O copie a primului contract semnat de Michael Jordan cu Chicago Bulls s-a vândut la o licitaţie din SUA cu aproape 60.000 de dolari.
  • Jordan a semnat pentru Bulls în toamna anului 1984 şi a jucat pentru legendara echipă antrenată de Phil Jackson între 1984 şi 1993.
  • A revenit în 1995 pentru a câştiga încă trei titluri NBA, consecutiv.
  • Copia contractului a intrat pe piaţă în aceeaşi perioadă în care s-a lansat seria documentar „The Last Dance”.

Orice poartă numele lui Jordan se vinde ca pâinea caldă în State după succesul documentarului „The Last Dance”. Doar simpla copie a primului contract semnat de fostul superstar al lui Bulls cu echipa din Chicago s-a dat la o licitaţie recentă cu aproape 60.000 de dolari.

Michael Jordan este o legendă a baschetului american, iar documentarul realizat de cei de ESPN a piperat cu şi mai mult dramatism din culise o carieră şi aşa plină de momente speciale.

Air Jordan a câştigat trei titluri la rând cu Chicago Bulls între 1991 şi 1993, ca apoi să renunţe la baschet şi să se apuce de baseball.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

A revenit la echipă în 1995 şi i-a condus pe Bulls către o nouă serie de trei titluri NBA consecutive.

Totuşi, Jordan a refuzat să bage vreun ban în buzunar din încasările aduse de „The Last Dance”. A donat milioanele din documentar unor cauze caritabile.

Autor: Ciprian Bolan