• KF Laçi, ocupanta locului 4 în ultimul sezon al SuperLigii albaneze, a reușit joi să învingă Universitatea Craiova.
  • A fost meciul tur din turul doi preliminar UEFA Conference League.

Echipa albaneză KF Laçi, ocupanta locului 4 în ultimul sezon al SuperLigii albaneze, a reușit joi să învingă, pe teren propriu, cu 1-0, pe Universitatea Craiova, în prima manșă a turului secund al Conference League.

Oltenii au plecat în Albania cu intenția declarată de a aduce toate cele trei puncte, demonstrându-și intențiile ofensive încă din primele minute.

În minutul 11, Koljic a ratat o ocazie importantă de a deschide scorul, nereușind să lovească în plin mingea pasată de Bancu în fața porții goale.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Gazdele au replicat cu un șut parat de Pigliacelli, după care Mateiu a șutat bine din afara careului, mingea trimisă de el trecând puțin pe lângă poartă.

Cicâldău a bifat și el o nouă șansă de a marca, în minutul 30, acesta nereușind să îl învingă pe portarul advers, cu care a ajuns în situație de unu la unu.

Ocaziile s-au răzbunat în minutul 35, albanezii reușind un contraatac de manual, la capătul căruia Lushkkja a pasat printre picioarele lui Bălașa, Zarubica marcând în poarta goală, din careul mic.

În partea secundă, albanezii au jucat la conservarea rezultatului, oltenii nereușind să își mai procure situații de gol similare celor din prima repriză.

S-a încheiat 1-0 pentru KF Laçi, oltenii fiind nevoiți în returul de la Craiova să marcheze cel puțin de două ori, fără să primească gol, pentru a trece în turul 3 al competiției.