• Cristi Chivu, în vârstă de 40 de ani, a fost numit antrenor al echipei de juniori U19 la Inter Milano
  • În ultimul sezon, Chivu a pregătit echipa U18 de la Inter, alături de care a ajuns până în semifinalele campionatului național
  • Fundașul român a evoluat timp de 7 sezoane la echipa din Milano, alături de care a câștigat 5 titluri: 3 campionate interne, 1 Coppa Italia și 1 Champions League

Cristi Chivu, în vârstă de 40 de ani, a fost numit antrenor al echipei de juniori U19 la Inter Milano, notează site-ul oficial al clubului.

Românul îl înlocuiește pe Armando Madonna, care a ales să părăsească formația nerazzurri. În ultimul sezon, Chivu a pregătit echipa U18 de la Inter, alături de care a ajuns până în semifinalele campionatului național.

„Clubul Inter îi urează lui Cristian mult succes în noua etapă a carierei sale de antrenor!”, au scris cei de la Inter pe site-ul oficial, alături de o scurtă descriere a performanței pe care Chivu a avut-o la echipă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Fundașul român a evoluat timp de 7 sezoane la echipa din Milano, alături de care a câștigat 5 titluri: 3 campionate interne, 1 Coppa Italia și 1 Champions League. De când s-a alăturat academiei lui Inter, în 2018, Chivu a antrenat, succesiv, câte un sezon, echipele U14, U17 și U18, iar acum va antrena Primavera campioanei din Italia.