• Ronaldo își va îndeplini formalitățile de transfer și va efectua vizita medicală înainte de evenimentul de marți seara.
  • Contractul lui Ronaldo a fost estimat de presă la peste 200 de milioane de euro (214,04 milioane de dolari).
  • Săptămâna trecută, căpitanul Cristiano Ronaldo a declarat că este entuziasmat” să se alăture clubului saudit inspirat” cu un contract pe doi ani și jumătate.

Cristiano Ronaldo a aterizat în Arabia Saudită după ce a semnat un contract istoric cu clubul de fotbal Al Nassr. De cinci ori câștigător al premiului Ballon D’or, Cristiano Ronaldo a fost întâmpinat la sosirea sa în Riyadh de președintele clubului Al Nassr, Musalli Al Muammar, de vicepreședintele Abdullah Bin Abdulrahman Al Omrani, de directorul general al clubului, Ahmed Al Ghamdi, și de trei tineri fani norocoși.

Ronaldo, care a fost însoțit de familia sa, va apărea marți la Mrsool Park, casa clubului Al Nassr, pentru prezentarea sa oficială alături de liderii din Saudi Pro League. Ronaldo își va îndeplini formalitățile de transfer și va efectua vizita medicală înainte de evenimentul de marți seara, la care va fi transmis în direct pe canalul YouTube al clubului.

Săptămâna trecută, căpitanul Cristiano Ronaldo a declarat că este entuziasmat” să se alăture clubului saudit inspirat” cu un contract pe doi ani și jumătate.

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

Sunt entuziasmat să experimentez un nou campionat de fotbal într-o țară diferită”, a declarat Ronaldo, într-un comunicat emis de club. Viziunea a ceea ce Al Nassr [face] și dezvoltă în Arabia Saudită, atât în ceea ce privește fotbalul masculin, cât și cel feminin, este foarte inspirată”.

Putem vedea din recenta performanță a Arabiei Saudite la Cupa Mondială că este o țară cu ambiții fotbalistice mari și cu mult potențial.”

Sunt norocos că am câștigat tot ceea ce mi-am propus în fotbalul european și simt acum că este momentul potrivit pentru a împărtăși experiența mea în Asia. Aștept cu nerăbdare să mă alătur noilor mei coechipieri și, împreună cu ei, să ajut clubul să atingă succesul.”

Contractul lui Ronaldo a fost estimat de presă la peste 200 de milioane de euro (214,04 milioane de dolari). Președintele clubului de fotbal Al Nassr, Musalli Almuammar, a declarat Aceasta este mai mult decât istorie în devenire. Aceasta este o semnătură care nu numai că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, dar va inspira liga noastră, națiunea noastră și generațiile viitoare, băieți și fete, să fie cea mai bună versiune a lor.”

Este un fotbalist special și o persoană specială al cărei impact se simte mult dincolo de fotbal. Cristiano se alătură unui club cu ambiții mari, un club competitiv printre cele mai bune din Asia și va fi binevenit într-o țară care face progrese masive pe teren și în afara lui, cu oportunități pentru toți.”