• Meciul Juventus – Napoli trebuia să fie jucat aseară, de la 21.45
  • Televiziunea italiană a difuzat 7 minute cu terenul gol
  • Meciul a fost anulat la 45 de minute față de ora de start stabilită

Cristiano Ronaldo nu are rival. Și crede-mă că nu e o figură de stil.
E ceea ce se întâmplă zilele acestea.

Napoli nu s-a prezentat la Torino pentru meciul cu Juventus. Motivul pentru care Napoli nu a făcut deplasarea la Torino este mini-focarul de infecție cu coronavirus de la echipă.

După meciul de săptămâna trecută cu Genoa, echipă care are 17 cazuri de infecție la echipă, au apărut și la Napoli 2 jucători și un membru din staff care au testat pozitiv. De aceea, echipa lui Gattuso nu a mai plecat la meci. Problema e că cei de la Juventus s-au prezentat, au făcut încălzirea, iar acum cer să câștige meciul cu 3-0 prin neprezentare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ce se va întâmpla de acum încolo? Care e soluția?

O soluție clară nu există momentan. Napoli a cerut amânarea meciului, dar liga italiană le-a transmis că nu există nicio reglementare care să îi oprească să facă deplasarea.

Tocmai de aceea cei de la Juventus cred că sunt îndreptățiți să primească victoria la masa verde, chiar dacă napoletanii au făcut ce era corect din punct de vedere etic și au vrut să nu pună în pericol și alți oameni.

Culmea e că și Juventus voia amânarea după ce au avut și ei membri din staff infectați, dar s-au sucit pe ultima sută de metri când au auzit că cei de la Napoli vor să intre în carantină.

Asta i-a dezgustat pe fanii lui Napoli care le-au și transmis mesajul „Adevăratul virus se numește Juventus”. Indiferent ce decizie va lua liga italiană în momentul acesta, sunt șanse foarte mari ca meciul Juventus-Napoli să se termine la tribunal.