• Cristiano Ronaldo a fost înșelat cu aproape 300.000 euro la o agenție de turism.
  • Jucătorul de 36 de ani a fost înșelat mai bine de trei ani fără să-și dea seama.
  • El a fost victima unei angajate a unei agenții de turism, Maria Silva.

Cu 288.000 de euro a fost înșelat Cristiano Ronaldo timp de trei ani de o agenție de turism, fără să își dea seama.

Jucătorul de 36 de ani a fost înșelat de o angajată a unei agenții de turism, Maria Silva, căreia îi încredințase cardurile de credit și codurile aferente. Ce s-a întâmplat mai exact? Între februarie 2007 și iulie 2010, agenta a rezervat peste 200 de călătorii pe care vedeta portugheză nu le-a făcut, dar banii au intrat în contul ei. Suma totală a înșelătoriei este de 288.000 de euro și, potrivit cotidianului Jornal de Noticias, fostul jucător de la Real Madrid nu și-a dat seama că îi lipsesc banii.

Acuzata nu va sta după gratii

Ronaldo nu este singura victimă în acest caz. Agentul său, Jorge Mendes, precum și jucătorii Nani și Manuel Fernandes au fost de asemenea înșelați pentru o sumă totală de 350.000 de euro. Acuzata a fost condamnată la patru ani și jumătate de închisoare cu suspendare în 2017 de un tribunal din Porto.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Și a acceptat să returneze banii foștilor ei clienți pentru a evita închisoarea. Angajata se ocupa de deplasările fotbaliștilor și ale familiilor acestora, reprezentați de această companie. Misiunea agentei era de a oferi un tratament personalizat și confidențial acestor clienți speciali și bogați. Ea a câștigat astfel încrederea mai multor jucători, printre care se numără și Cristiano Ronaldo.