• Cristina Neagu, jucătoare a echipei CSM București, a fost diagnosticată cu coronavirus
  • Ea a efectuat un test săptămâna trecută, după ce s-a simțit rău
  • Clubul precizează că înainte ca Neagu să fie confirmată pozitiv, ea nu a intrat în contact cu altă coechipieră

Cristina Neagu, căpitanul naționalei României de handbal, dar și jucătoare la CSM București, a fost confirmată cu coronavirus, a anunțat clubul, pe site-ul oficial.

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri (2010, 2015, 2016, 2018) s-a simțit rău săptămâna trecută, așa că a efectuat un test Covid-19, care s-a dovedit a fi pozitiv. Handbalista de la CSM București se află în izolare.

De asemenea, Cristina Neagu nu ar fi intrat în contact cu alte coechipiere, iar de la apariția cazului, jucătoarele au fost retestate de minimum 2 ori, precizează clubul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În aceste condiții, deplasarea echipei CSM București în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol.

Ieri, 5 octombrie 2020, lotul echipei feminine a efectuat testul pentru deplasarea în Norvegia, rezultatele fiind negative, iar la sosirea în Kristiansand, întreaga delegație va intra în izolare și se va supune unei noi testări, conform prevederilor legale din această țară.

Partida dintre Vipers Kristiansand și CSM București are loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19:00, ora României.