• Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica şi pe Dănuţ Hurduc.
  • Benny ar fi trebuit să aibă alt meci. El ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanşă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.
  • Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), la Gala „Glory Collision 3”, din Arnhem, Olanda.

Plazibat devine o sperietoare pentru luptătorii români. Are procentaj maxim în luptele cu ei. În trecut i-a mai învins pe Bogdan Stoica şi pe Dănuţ Hurduc. Benny Adegbuyi (36 de ani) a fost învins prin KO de croatul Antonio Plazibat (27 de ani), la Gala „Glory Collision 3”, din Arnhem, Olanda.

Luptătorul K1 Benny Adegbuyi nu a avut nicio şansă, sâmbătă, în faţa croatului Plazibat. Dominat pe durata întregii lupte, reprezentantul României a fost trimis definitiv la podea după 24 de secunde din runda secundă, după o combinaţie devastatoare venită din braţele lui Antonio.

Benny ar fi trebuit să aibă alt meci. El ar fi trebuit să îl înfrunte pe Jamal Ben Saddik, într-o revanşă, dar marocanul a fost mutat în main-event, unde îl va înfrunta pe Rico Verhoeven.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ