• CSM Bucureşti – Team Esbjerg 28-26 în Liga Campionilor la handbal feminin
  • CSM București și-a asigurat sâmbătă cel puțin locul 5 în grupa A a Ligii Campionilor
  • Tigroaicele vor mai avea de disputat și cele două restanțe cu Rostov Don şi SG BBM Bietigheim

Handbalistele de la CSM București au trecut sâmbătă seara de danezele de la Team Esbjerg cu 28-26, pe teren propriu, într-o partidă din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM București și-a asigurat sâmbătă cel puțin locul 5 în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, învingând Team Esbjerg din Danemarca, după un meci controlat aproape în totalitate de bucureștence.

Neagu și Pintea au marcat împreună aproape jumătate din golurile reușite de „tigroaice”, conducându-și echipa spre o victorie meritată, obținută însă în condițiile în care echipa oaspete a venit la București doar cu
12 jucătoare. Important de remarcat este și evoluția portarului Grubisic, care a avut 17 intervenții reușite, reprezentând un procentaj de peste 40% din totalul mingilor aruncate la poartă de adversare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

CSM a condus în prima repriză și cu 7 goluri, după un debut de meci echilibrat. În partea a doua, danezele au forțat revenirea și au egalat, 19-19, dând ușoare emoții suporterilor bucureșteni. Ultimele 10 minute
ale partidei au fost mult mai echilibrate, însă CSM a avut permanent conducerea pe care a menținut-o până la final.

CSM București ocupă locul 4 în clasament, cu 13 puncte din 11 meciuri și urmează să joace etapa viitoare la Metz. Tigroaicele vor mai avea însă de disputat și cele două restanțe cu Rostov Don şi SG BBM Bietigheim, amânate din cauza pandemiei de Covid-19.