• CSM București 22 – 27 Rostov-Don
  • Jucătoarele de la CSM abia și-au luat primul salariu din acest sezon, restant din luna iulie
  • CSM a căzut pe locul 2 în grupă, cu 11 puncte după 8 meciuri

Neagu și colegele ei nu au reușit să câștige la București și pierd șefia grupei A. CSM București a pierdut confruntarea directă cu Rostov-Don, scor 22-27. Astfel, handbalistele noastre au căzut pe locul 2 în grupă, și rămân cu 11 puncte după 8 meciuri jucate.

Cristina Neagu, „Messi al handbalului”, a reușit să marcheze jumătate din golurile echipei. Aceasta a subliniat performanța nesatisfăcătoare a defensivei bucureștene. Mai mult, Neagu a dezvăluit faptul că jucătoarele de la CSM abia au primit primul salariu din acest sezon, salariu restant din luna iulie.

O amenințare pentru CSM la calificarea directă în sferturile de finală a competiției este formația norvegiană Vipers Kristiansand. Acestea au câștigat meciul direct împotriva CSM. Handbalistele de la Vipers se află pe locul 3 cu 7 puncte după doar 4 meciuri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Grupa de Champions League la handbal feminin este formată din 8 echipe. Dintre acestea, primele 2 merg direct în sferturile de finală ale competiției, iar locurile 3-6 vor juca în optimi.