• Manchester City are nevoie de două puncte ca să devină campioană în Anglia
  • Cristiano Ronaldo ar putea rata prezența în Champions League după 18 ani
  • Real Madrid are meciuri cu Granada, Bilbao și Villarreal până la finalul sezonului
  • PSG joacă împotriva lui Reims și Brest în ultimele două etape

Luptele pentru locurile fruntașe din cele mai tari campionate nu se opresc nici când mai sunt doar câteva meciuri până la final.

Cristiano Ronaldo și Juventus riscă să rateze locurile de Champions League după eșecul cu 3-0 în fața Milanului. Diaz, Rebic și Tomori au trimis-o pe „Bătrâna Doamnă” pe locul 5 în Serie A, la un punct în spatele lui Napoli, cu 3 etape înainte de final. Napoletanii au un sfârșit de campionat ușor, în timp ce Juve trebuie să joace și în Derby d`Italia, cu Inter, care e deja campioană.

Finalul sezonului din La Liga rămâne unul extrem de încins după egalul dintre Real Madrid și Sevilla. Campiona Spaniei nu a putut să profite de pașii greșiți făcuți de contracandidatele sale, Atletico și Barca, care au făcut 0-0 în aceeași rundă. Mai sunt doar 3 etape ca să se decidă o campioană, iar Atletico, Real și Barcelona sunt despărțite de doar două puncte. Barca are cel mai ușor program până la final, în timp ce Realul are cei mai grei adversari, în 3 meciuri joacă și cu Bilbao și cu Villarreal.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În Anglia, Manchester United a pus pe pauză bucuria titlului pentru rivalii de la City, dar numai pentru moment. „Cetățenii” mai au de așteptat o etapă ca să poate deveni campioni matematic. Au nevoie, fie de o victorie, fie de o înfrângere pentru United, iar „Diavolii” au un sfârșit de sezon greu, cu un meci contra lui Leicester și o restanță cu Liverpool.

În final, la PSG pare că se alege praful cu totul de sezonul acesta. După o nouă prestație ratată în Liga Campioilor, Neymar și Mbappe pot să rateze și titlul de campion în Ligue 1. Parizienii au făcut doar egal cu Rennes și se află la 3 puncte în spatele liderului Lille, cu doar două meciuri rămase. Atât PSG, cât și Lille au adversari foarte ușori până la final, deci s-ar putea ca zarurile să fie deja aruncate.