• Cristiano Ronaldo a părăsit Manchester United săptămâna trecută, după ce contractul său a fost reziliat de comun acord în urma interviului său exploziv.
  • Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub conducerea lui Erik ten Hag și pe colaborarea pentru a obține succese pe teren.”
  • Printre alte bombe, Ronaldo a afirmat că s-a simțit trădat” de club și a spus că nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

Jucătorii lui Manchester United au reacționat după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la club. Săptămâna trecută, United a confirmat într-un comunicat că contractul legendarului lor atacant a fost reziliat de comun acord, în urma interviului exploziv acordat de acesta lui Piers Morgan. Printre alte bombe, Ronaldo a afirmat că s-a simțit trădat” de club și a spus că nu îl respectă pe managerul Erik ten Hag.

Interviul a făcut ca poziția sa la club să devină nesustenabilă, iar plecarea sa a fost confirmată marți. Clubul a declarat: Cristiano Ronaldo va părăsi Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă de-a lungul celor două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează lui și familiei sale succes în viitor.

Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub conducerea lui Erik ten Hag și pe colaborarea pentru a obține succese pe teren.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Marcus Rashford

A fost o experiență incredibilă să joc cu el. Este unul dintre idolii mei și o persoană pe care am admirat-o întotdeauna. Este ceva ce pot păstra cu mine pentru totdeauna. Îi doresc toate cele bune și vrem să-i mulțumim pentru lucrurile pe care le-a făcut pentru Manchester United.”

Casemiro

Nu am schimbat niciun mesaj cu el, dar Cristiano Ronaldo este un jucător cu o mare experiență și știe ce este mai bine pentru cariera sa. Bineînțeles că suntem triști că un jucător ca el pleacă, pentru că vorbim despre unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile.

Îi doresc tot ce e mai bun în cariera sa de fotbal – cu excepția momentelor în care joacă împotriva mea – dar îi doresc tot ce e mai bun”.

Bruno Fernandes

A fost bine pentru mine cât a durat. Acum, Cristiano a luat o decizie diferită pentru cariera sa și pentru familia sa și trebuie să respectăm acest lucru. Nu am discutat acest subiect cu Cris. Suntem cu toții concentrați pe echipa națională și pe Cupa Mondială. Nu mă simt inconfortabil. Nu trebuie să aleg o tabără. A fost un vis devenit realitate să joc cu Cristiano [la United], dar nimic nu durează o veșnicie.

Știm ce înseamnă Cupa Mondială pentru Cristiano și concentrarea lui a fost întotdeauna acolo. Nu mi-a spus despre decizia sa. Este o decizie personală și îl privește pe el și familia sa. Nu am vorbit despre asta. Toată lumea de aici este concentrată pe obiectiv, pe echipa națională și pe Cupa Mondială”.