Cunoaşte-i pe micii spartani de la Dinamo, puştii care pot salva echipa de la retrogradare

Cunoaşte-i pe micii spartani de la Dinamo, puştii care pot salva echipa de la retrogradare Sursă foto: GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO
  • Dinamo va fi nevoită să apeleze la juniori pentru a încheia sezonul din Liga 1
  • Puştii de la Dinamo U19 sunt gata să salveze echipa de la retrogradare
  • Răzvan Mateaş: „M-aş simţi ca un erou! O să-mi dau sufletul pe teren”

Radu Zamfir, Cristi Ionescu, Luca Tache sau Răzvan Mateaş – sunt nume care poate nu îţi spun nimic în acest moment. Ei fac parte din lotul Under 19 al lui Dinamo şi ar putea ajunge în scurt timp la echipa mare.

Micii spartani erau la grădiniţă pe vremea când Dinamo lua ultimul titlu. Acum, o pot ajuta pe Dinamo să evite prima retrogradare din istorie. Dacă vor fi programaţi de LPF, dinamoviştii vor fi nevoiţi să apeleze la juniori pentru a încheia sezonul. 21 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la echipa mare. 

Luca Tache – Dinamo U19: „Oricare jucător de aici poate face pasul la echipa mare. Suntem foarte bine pregătiţi“. 

Cristian Ionescu – Dinamo U19: „La Dinamo, de când sunt eu, ştiu că cel mai important este spiritul şi ştiu că Dinamo multe meciuri le-a câştigat cu spiritul.

Radu Zamfir – Dinamo U19: „Cum o să fie când o s-o salvaţi pe Dinamo de la retrogradare? Ar fi un vis împlinit, un prim pas foarte important în carierele noastre“.

Răzvan Mateaş – Dinamo U19: „M-aş simţi ca un erou. Pentru mine şi dacă o să joc un minut, două, trei, cinci, eu o să-mi dau sufletul pe teren“.

Mihai Dobre – antrenor Dinamo U19: „Ei îşi dau şi viaţa pentru clubul ăsta. Au o atitudine foarte bună“.