• Astra Giurgiu – Universitatea Craiova 2-3, după prelungiri
  • Cu victoria din Cupă, Craiova va participa în turul 2 preliminar pentru Conference League
  • Craiova a câștigat ultima dată Cupa României acum 3 ani

Cupa României și-a decis câștigătoarea cu fani în tribune. Craiova a luat acasă trofeul după 3 ani de când l-a câștigat ultima dată.

A fost un meci demn de o finală și mai ales demn de fanii care au mers la Ploiești să își vadă favoriții. Ambele echipe au marcat în primul sfert de oră și au anunțat parcă spectacolul care avea să vină. Au ajuns până în prelungiri, unde părea că Astra poate să producă surpriza după ce a preluat conducerea, dar golul senzațional al lui Nistor a schimbat fața jocului, iar reușita lui Screciu a confirmat că oltenii pleacă de pe „Ilie Oană” cu trofeul, iar felul în care s-a bucurat mi-a ridicat părul pe mâini, să văd din nou un fotbalist că merge și se urcă pe gard să se bucure cu fanii m-a făcut să simt din nou că suntem pe drumul spre normalitate.

Victoria asta îi asigură Craiovei prezența în preliminariile UEFA Europa Conference League, mai exact din turul 2, în sezonul următor, iar pentru Astra a fost un fel de „rămas bun”, pentru că despre ei știam deja că au retrogradat.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Revederea cu fanii pentru Craiova e clar că a fost dulce. Ei au și avut majoritatea suporterilor de pe Ilie Oană. Care i-au susținut și au cântat pentru ei încă din primul minut și nu s-au oprit până nu și-au văzut favoriții cu trofeul. Și una peste alta, e un cadou frumos pe care l-a făcut Universitatea Craiova pentru fanii ei. După aproape 15 luni în care dragostea asta dintre fotbaliști și fani a fost interzisă, să îți revezi fanii direct într-o finală și să le și aduci acasă trofeul e un moment special pe care, cu siguranță nu îl vor uita nici jucătorii, nici suporterii.