• Dinamo București a anunțat miercuri că Dario Bonetti este noul antrenor principal al echipei.
  • Dario Bonetti a mai avut două mandate pe banca dinamoviștilor, în perioada iunie-octombrie 2009 și în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie.
  • Două trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducere.

Clubul Dinamo București a anunțat miercuri că Dario Bonetti este noul antrenor principal al echipei.

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dario Bonetti, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Dario Bonetti a mai avut două mandate pe banca dinamoviștilor, în perioada iunie-octombrie 2009 și în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie.

Două trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

„2009 este anul în care echipa noastră, pregătită de Dario Bonetti, a reușit și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene”, au mai transmis reprezentanții clubului.

Dario Bonetti are 60 de ani și a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.