• David Popovici a câştigat, vineri, încă o medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni.
  • Popovici a fost urmat pe podium de Jere Hribar (22,55) şi Martin Kartavi (22,57).
  • Tot vineri, Bianca Costea a ratat la o sutime de secundă prezenţa în finala probei de 100 metri liber feminin.

David Popovici a câştigat, vineri, încă o medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, el impunându-se în finala probei de la 50 m liber masculin cu timpul de 22 sec 16/100.

Popovici a câştigat anterior medalia de aur la 200 metri liber masculin şi a contribuit şi la titlul de campioană europeană a ştafetei masculine de 4×100 mteri liber şi a celei de vicecampioană europeană a celei de şafetă mixtă de 4×100 metri liber.

Popovici a fost urmat pe podium de Jere Hribar (22,55) şi Martin Kartavi (22,57).

Recomandări

AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL
ALTMAN SE DECLARĂ FERICIT

Tot vineri, Bianca Costea a ratat la o sutime de secundă prezenţa în finala probei de 100 metri liber feminin.

În cea de-a doua semifinală a probei românca s-a clasat a patra, cu timpul de 56.16 secunde. În clasamentul general al semifinalelor, sportiva noastră s-a aflat la 00.01 secunde de italianca Marina Cacciapuoti (56.17 s) şi va fi prima rezervă în finala de sâmbătă seară.

O altă performanţă a serii a fost obţinută în prima semifinală a probei de 200 metri fluture feminin, în care sportiva română Andra Denisa Gorecki a terminat a 3-a, cu timpul de 2:14.49 minute, timp cu care s-a clasat a 5-a în finala de sâmbătă seara, programată de la ora 17:00.