• Maradona, în vârstă de 60 de ani, a fost internat luni la clinica Ipensa din Buenos Aires
  • Medicul personal al lui Maradona a spus că „a facut față intervenției chirurgicale”
  • Maradona luptă împotriva dependenței de cocaină și alcool de mulți ani, suferă de depresie și insomnie și ia antidepresive

Legenda argentiniană a fotbalului Diego Maradona a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier, care s-a încheiat cu succes, a spus medicul jucătorului, citat de BBC.

Câștigătorul Cupei Mondiale din 1986, în vârstă de 60 de ani, a fost internat luni la clinica Ipensa din Buenos Aires, suferind de anemie și deshidratare.

Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona a spus că „a facut față intervenției chirurgicale”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

El va rămâne acum sub observație, a spus dr. Luque, adăugând că totul este „sub control”.

Maradona a fost transferat la Clinica Olivos din La Plata, unde a fost operat de un neurochirurg. Procedura a durat aproximativ 80 de minute.

Maradona luptă împotriva dependenței de cocaină și alcool de mulți ani, suferă de depresie și insomnie, motiv pentru care ia și antidepresive. Pentru a face față situației, începuse recent un program de fitness și slăbise deja semnificativ.

Diego Maradona este din septembrie 2019 antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima din prima ligă argentiniană. În ultimele șapte luni și jumătate, a trebuit însă să păstreze distanța față de echipă, deoarece aparține grupului de risc. A fost pe stadion pentru deschiderea sezonului, dar apoi a urmărit jocul echipei sale acasă, în fața televizorului.