• Dinamo a făcut deja 7 transferuri, și încă 3 jucători sunt așteptați în Ștefan cel Mare
  • Juan Camara a fost crescut de Barcelona și a jucat și în Champions League
  • Dinamo joacă vineri de la ora 21:00 cu FC Botoșani

De când are patron spaniol, Dinamo are bugete mai mari. Schimbare uriașă pentru echipa care sezonul trecut abia a reușit să își plătească jucătorii și să obțină licența. Dinamo dă acum cel mai mare salariu din Liga 1.

Cum se poate ca o echipă care a fost aproape de retrogradare vara asta să dea atâția bani?

Răspunsul e simplu, noua conducere, cu Pablo Cortacero în frunte, promite bani și a reușit să ademenească jucători din ligi importante ale Europei cu salarii tentante. De aceea jucători prcum Borja Valle sau Juan Camara au ales Dinamo. Valle este cel mai bine plătit dinamovist, dar asta nu înseamnă că restul jucătorilor au salarii mici. Mijlocașul Janusz Gol câștigă 18.000 de euro pe lună, iar atacantul Adam Nemec – 15.000 de euro. Totuși, unele obiceiuri vechi mor greu. Toate transferurile făcute în acest sezon de Dinamo au fost făcute la fel ca până acum – pe gratis. Iar în capătul opus, pe lângă cei 33.000 euro pe lună pe care îi primește Valle, în Ștefan cel Mare mai e și cazul lui Valentin Borcea care primește doar 400.000 pe lună. Deci putem spune că există un echilibru.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Următorul după Valle, următorul pe lista celor mai bine plătiți jucători din Liga 1 e Alex Chipciu cu 28.000 euro/lună. Cu 5000 sub Valle. Dacă ne uităm la FCSB, jucătorul care câștigă cel mai bine e Florinel Coman cu 17.000 de euro/lună – jumătate din salariul lui Valle.