• O scrisoare a lui Mircea Lucescu a fost publicată astăzi; el îşi exprima îngrijorarea cu privire la situaţia suporterilor lui Dinamo Kiev
  • Deşi a fost anunţat că Lucescu renunţă la poziţia de antrenor, agentul jucătorului a negat
  • Patronul lui Dinamo Kiev a anunţat că Mircea Lucescu va rămâne la echipă şi va fi prezentat într-o conferinţă de presă

Mircea Lucescu rămâne antrenorul lui Dinamo Kiev. Agentul antrenorului a dezvăluit că scrisoarea publicată astăzi de Gazeta Sporturilor nu era una prin care îşi anunţa demisia, ci doar era un mesaj pentru patronul echipei. Acesta l-a convins să rămână la echipă.

„Lucescu este antrenorul principal al celor de la Dinamo Kiev. Nu vreau să discutăm nimic altceva. Mâine va zbura spre noi. Ce mai pot adăuga? Nici n-a ajuns şi deja vorbeşti de plecare. Va avea loc o conferinţă de presă, veţi auzi totul atunci”, a spus patronul celor de la Dinamo Kiev, Igor Surkis, pentru publicaţia din Ucraina, Sport.ua.

Acesta a vorbit şi despre opoziţia suporterilor la venirea lui Mircea Lucescu, cel care a antrenat-o timp de 12 ani pe rivala Şahtior:
„Cred că avem fani deştepţi. Vor înţelege că atunci când echipa începe să progreseze şi să prezinte fotbal de calitate, va fi munca unui antrenor profesionist. Şi, în afară de asta, nu l-am luat pe Lucescu de la Şahtior. Era liber. Am dreptul să invit pe oricine consider că este potrivit. În opinia mea, Mircea Lucescu este un mare profesionist şi un mare motivator. Sunt sigur că va fi benefic lui Dinamo. Şi dacă oamenii sunt alături de echipa noastră, atunci vor trebui să se bucure pentru succesul acestui antrenor”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII