• Şase jucători de la Petrolul şi un membru al staff-ului tehnic au COVID-19.
  • Cei şapte sunt asimptomatici şi au refuzat internarea în spital.
  • Ancheta epidemiologică a DSP Prahova continuă.

E stare de alertă la Ploieşti, după ce la Petrolul au fost depistate mai multe cazuri de COVID-19. Echipa se pregătea să înceapă meciurile din Liga 2, dar a intrat în izolare.

„La ultima testare, din lot sunt şase jucători pozitivi şi restul negativi. Mai este o persoană, dar nu face parte din lot, este parte din staff. Au vrut să fie siguri, motiv pentru care au repetat testarea. Au fost aceleaşi rezultate, motiv pentru care am izolat contacţii.

Cei pozitivi sunt asimptomatici, au solicitat să rămână la domiciliu. Au refuzat internarea. Au făcut testele la două laboratoare acreditate.

Recomandări

S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
CHINA RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR NATO
BIDEN FACE GAFĂ DUPĂ GAFĂ
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
AUSTRALIENI ACUZAȚI DE SPIONAJ
AU BĂGAT BANII LA SALTEA

Testele nu sunt făcute de noi, dar testele de control le vom face noi, DSP-ul, la cei pozitivi”, a declarat directorul DSP Prahova, Bogdan Nica, în exclusivitate pentru Mediafax.

Petrolul ar fi trebuit să joace la Arad, cu UTA, în acest weekend. Meciul a fost amânat.

Bogdan Nica: Dacă la a doua testare, cei negativi rămân negativi, probabil, că vor putea juca.

Reporter: Se cunoaşte de unde a pornit virusul? Cine a fost primul infectat?

Bogdan Nica: E foarte greu să stabilim lucrul ăsta. Noi ne străduim. Probabil a fost un transfer comunitar. Probabil că unul dintre ei a venit în contact cu un caz pozitiv pe care nu îl putem identifica. Încercăm ca până luni să ne apropiem cât mai mult de a soluţiona această anchetă epidemiologică”, a mai spus Bogdan Nica, pentru Mediafax.