Djokovic este atacat din cauza turneului Adria Tour: mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19

Djokovic este atacat din cauza turneului Adria Tour: mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 Sursa Foto: Abaca Press
  • Noah Rubin, locul 225 ATP, l-a criticat pe Novak Djokovic.
  • În urma turneului Adria Tour, mai mulţi jucători s-au infectat cu noul COVID-19.
  • Antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, a reacţionat la critici.

Novak Djokovic şi-a pus lumea tenisului în cap, după turneul demonstrativ pe care l-a organizat în Croaţia.

Liderul ATP, dar şi alţi jucători au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Tânărul Noah Rubin, numărul 225 în lume, l-a criticat pe Djokovic într-un interviu acordat pentru L’Equipe.

„Aştept să văd ce se întâmplă cu poziţia lui de preşedinte în consiliul jucătorilor. Novak este un exemplu pentru milioane de oameni, dar a pus vieţile jucătorilor în pericol. Dacă ATP nu va sancţiona ceea ce s-a întâmplat, se va demonstra încă o dată că e interesată doar de starurile din tenis şi că acest sport este construit exclusiv în jurul lor”, a spus Noah Rubin.

„E uşor să te dai deştept acum, iar Novak este atacat pentru că este foarte popular. Am impresia că toată lumea abia aştepta o mişcare greşită.

A încercat să facă ceva măreţ, un turneu caritabil, după ce toţi am stat la închisoare timp de trei luni. Pot să accept criticile legate de petrecerea de la Belgrad, dar niciunul dintre jucătorii şi cei care au participat n-a spus că nu vrea să meargă acolo.

Nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze sau să îşi dea jos tricoul”, a reacţionat antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, în presa din Serbia.