• Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Australian Open
  • El a trecut în 4 seturi de Alexander Zverev
  • În semifinale, sârbul va juca împotriva lui Aslan Karatsev, primul jucător care ajunge în „careul de ași” al unui Grand Slam la debut, în era Open

Liderul mondial ATP, Novak Djokovic, s-a calificat marţi în semifinala de la Australian Open, după ce a trecut în 4 seturi de Alexander Zverev, scor 6-7, 6-2, 6-4, 7-6. Djokovic se va confrunta în penultimul act al turneului cu revelaţia competiţiei, rusul Aslan Karatsev, venit din calificări.

Alexander Zverev (7 ATP) nu a rezistat decât un set în faţa liderului mondial Novak Djokovic în sferturile de finală ale Australian Open.

Sârbul a pierdut primul set la tiebreak, dar a revenit apoi şi a câştigat următoarele două. În setul 4, Zverev a început mai bine şi a luat un prim break, recuperat însă de sârb. Cei doi au dus setul la tiebreak, în care şi-au câştigat punctele pe serviciu, până la 6-6, când Djokovic a luat primul minibreak şi imediat apoi setul şi meciul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Djokovic s-a calificat în semifinale, unde îl va întâlni pe rusul Aslan Karatsev (27 ani, 114 ATP), care l-a eliminat marţi dimineaţă pe Grigor Dimitrov.

Aslan Karatsev este primul jucător care ajunge în „careul de ași” al unui Grand Slam la debut, în era Open. El a venit din calificări și ocupă locul 114 ATP