• RacketPal te ajută să îți găsești parteneri de tenis, squash etc. în Marea Britanie
  • Aplicația are în jur de 10.000 de utilizatori înregistrați
  • Start-up-ul RacketPal a primit în martie o finanțare de 150.000 de lire sterline

Îți place cu racheta, dar găsești rar cu cine să joci. Dacă acum e cum e, îți spun că viitorul sună bine.

Doi români au inventat o aplicație care îți găsește competitor pe terenul de tenis.

Au dezvoltat-o în Marea Britanie, cu 200 de mii de lire sterline, dar gândește-te că e doar o chestiune de timp până va ajunge și la noi.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Thomas Stewart, utilizator Racketpal: „În iunie, iulie, august este aproape imposibil să rezervi un teren sâmbătă sau duminică seara, și atunci am văzut cât de util este RacketPal. Multă lume nu poate juca în timpul zilei, pentru că sunt la muncă. Dar, folosind RacketPal, îi pot găsi pe acei oameni și, deci, folosi la maximum terenurile în afara orelor de vârf, așa că e destul de util.”

Carantina le-a pus ceva probleme lui Robert și Bogdan, dar nu i-a descurajat. Au avut timp să se gândească cum pot crește aplicația pe viitor.

Robert Rizea, cofondator Racketpal: „Sunt câteva sporturi cu racheta pe care vrem să le implementăm la anul, pentru că este foarte ușor pentru noi deoarece avem numai sporturi cu racheta. În ceea ce privește extinderea către alte sporturi, vom începe cu sporturi individuale, din moment ce aplicația a fost gândită pentru sporturi individuale, cum ar fi golful, poate boxul, fitnessul, joggingul.”