• Echipa de handbal masculin a lui Dinamo traversează un moment extraordinar
  • Dinamo a reuşit să se califice în optimile Ligii Campionilor
  • Clubul bucureştean poate lua o decizie radicală, aceea de a se muta în Ungaria

Clubul este afectat de ultima decizia a FRH, care prevede ca echipele din Liga Naţională să aibă maximum trei jucători extracomunitari în lot. Dinamoviştii iau în calcul mutarea clubului în Ungaria.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Varianta lansată de team-managerul Ovidiu Semen vine după ce Federaţia Română de Handbal a decis că formaţiile din România să poată avea în componenţa lotului maxim trei jucători extracomunitari.

Dinamo are în lot opt jucători extracomunitari

Dacă nu se reuşeşte schimbarea acestei decizii, ne gândim ca din sezonul viitor să nu mai participăm în campionatul românesc şi să participăm într-unul dintre campionatele din ţările înconjurătoare, cel mai probabil în Ungaria. De ce Ungaria? Avem un lobby foarte bun acolo, după ce Marian Cozma a jucat ani buni acolo. Avem şi o relaţie foarte bună cu clubul Veszprem. Am luat deja legătura cu federaţia maghiară şi încercăm să găsim o soluţie„, a spus Ovidiu Semen la TVR Sport.

Jucătorii străini de la Dinamo au criticat şi ei ultima decizie luată de Federaţia Română de Handbal, iar preşedintele forului, Alexandru Dedu, a stârnit numeroase reacţii negative din partea fanilor dinamovişti.

Dinamo s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce i-a învins în ambele manşe pe portughezii de la Sporting Lisabona, scor 26-25, respectiv 26-24. În următoarea fază, bucureştenii vor întâlni una dintre cele mai puternice formaţii din Europa, Paris Saint-Germain.

Foto: Profimedia