• Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB au reuşit joi seara să se califice în grupele Conference League, după ce s-au impus în returul play-off-ului.
  • CFR Cluj a învins pe Maribor cu 1-0 (0-0) şi 1-0 la general, în timp ce FCSB a reuşit să învigă Viking în deplasare, cu 3-1 (1-1) şi 4-3 la general.
  • FCSB, calificare cu emoţii obţinută în minutele suplimentare de joc.

Echipele româneşti CFR Cluj şi FCSB au reuşit joi seara să se califice în grupele Conference League, după ce s-au impus în returul play-off-ului. CFR Cluj a învins pe Maribor cu 1-0 (0-0) şi 1-0 la general, în timp ce FCSB a reuşit să învigă Viking în deplasare, cu 3-1 (1-1) şi 4-3 la general.

FCSB, calificare cu emoţii obţinută în minutele suplimentare de joc

După ce au fost învinşi cu 2-1 pe Arena Naţională, elevii lui Nicolae Dică aveau nevoie de o victorie la 2 goluri împotriva celor de la Viking pentru a aduce linişte în club şi calificarea în Grupele Conference League.

Fără Darius Olaru, om de bază în agrenajul vicecampioanei, FCSB a început bine şi a deschis scorul în minutul 2, prin Edjouma, care a marcat cu capul din centrarea lui Coman.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Gazdele au egalat în minutul 25, din lovitură de pedeapsă, după ce FCSB a mai ratat două-trei ocazii de a se desprinde.

După faultul lui Târnovanu asupra lui Karlsbakk, Tripic a transformat penalty-ul, readucându-i pe nordici în avantaj la general.

După reluare, FCSB a preluat avantajul în minutul 53, la prima ocazie importantă, şutul de la distanţă a lui Cordea trecând printre picioarele lui Gunnarson şi oprindu-se în poartă.

Oaspeţii au continuat să domine, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, meciul părând a duce spre prelungiri.

Tripic a rata două ocazii pe final, înainte ca Florinel Coman să fie faultat în careu.

Radunovic a executat lovitura de pedeapsă şi a marcat sigur, aducând scorul la 1-3, în minutul 90+3.

S-a încheiat 4-3 la general în favoarea elevilor lui Nicolae Dică, FCSB obţinând astfel calificarea în grupele competiţiei.

Croatul Lovro Cvek duce pe CFR Cluj în grupele Conference League

CFR Cluj este a doua echipă românească ajunsă în grupele Conference League, după ce s-a impus cu 1-0 (0-0), în returul play-off-ului competiţiei. Clujenii au marcat pe finalul meciului din Gruia, prin croatul Lovro Cvek, cu o execuţie de excepţie.

CFR a dominat prima repriză, însă portarul advers s-a opus în trei ocazii, potenţând tensiunea pe banca de rezerve a ardelenilor.

Slovenii au avut şi ei două ocazii bune de a decshide scorul, dar Scuffet a fost la post de fiecare dată.

În minutul 87, Yeboah a nimerit bara, însă peste doar 3 minute, ardelenii au reuşit să marcheze golul calificării, Lovro Cvek reluând din foarfecă, cu boltă, la vinclu, o minge venită după o aruncare de la margine.