• Edward Iordănescu a susținut primul antrenament în calitate de antrenor al FCSB.
  • Edward Iordănescu a spus că a venit la FCSB să antreneze „pentru echipă, pentru jucători”.
  • Antrenorul a lăsat de înţeles că patronul nu se va mai implica în munca antrenorului.

Edward Iordănescu a susținut, miercuri, primul antrenament în calitate de antrenor al FCSB. El a spus că a găsit ceea ce se aștepta să găsească și că este important să se schimbe atitudinea și implicarea, pentru a aduce, prin joc bun, spectatorii pe stadion.

„Este o onoare, o provocare, dar cred că cuvântul cheie este responsabilitate. Simt o responsabilitate enormă”, a spus Edward Iordănescu, după primul antrenament la FCSB.

Edward Iordănescu a spus că a venit la FCSB să antreneze „pentru echipă, pentru jucători, acest grup de băieți care consider că sunt extrem, extrem de talentați cu foarte mult potențial și cu foarte multe lucruri să demonstreze”.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Iordănescu a spus că este important să se schimbe atitudinea, implicarea și că este important ca prin joc să se reușească aducerea spectatorilor la stadion, „dar pentru asta trebuie rezultate”.

„Recunosc că nu am o baghetă magică, nu am vreo poțiune miraculoasă, totul înseamnă muncă, repetiție”.

Edward Iordănescu a spus că le garantează fanilor FCSB că „foarte multe lucruri care probabil le-au digerat mai greu și nu le-au plăcut” vor fi 100% în mâna sa, referindu-se, cel mai probabil, la implicarea patronului în munca antrenorului.

„Mi-asum tot ceea ce înseamnă activitatea echipei, mi-asum tot ce înseamnă rezultate ale echipei, totul va fi în responsabilitatea mea și totul va fi în puterea mea de decizie”, a spus Iordănescu.