• Elena Rybakina și-a prezintă ,,cel mai mare obiectiv” după triumful de la Indian Wells.
  • Ea a urcat pe locul 7 după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka în finala de la Indian Wells.
  • În ultimele 12 luni, Elena Rybakina a atins o mulțime de etape importante în cariera sa.

Campioană la Wimbledon și finalistă la Australian Open, Rybakina a afirmat că următorul ei obiectiv este să urce pe prima poziție în ierarhia WTA, scrie presa străină.

„Cred că obiectivul principal este, bineînțeles, să devin numărul 1. Mai este încă un drum lung de parcurs. Este un fel de obiectiv suprem, aș spune eu. Acum sunt pe 7, dar știți cât de repede se schimbă locul din clasament.

Prin urmare, trebuie să ne concentrăm în mod constant pe fiecare turneu care urmează. Încerc să nu mă gândesc la clasament, mai ales acum, când obiectivul este încă departe” , a spus Elena Rybakina, după triumful de la Indian Wells.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Jucătoarea care reprezintă Kazahstan a vorbit și despre posibilitatea de a realiza „Sunshine Double” (câștigarea Indian Wells și Miami Open).

„Voi încerca să mă concentrez doar asupra fiecărui meci, pentru că este foarte dificil. Știu că Iga a făcut acest lucru și îmi exprim un mare respect față de ea. Și acolo sunt condiții complet diferite” – Elena Rybakina.

Acceptată direct în turul doi la Miami Open, Elena Rybakina (favorită 10) va juca împotriva câștigătoarei partidei dintre Anna Kalinskaya și Victoria Jimenez Kasintseva.