• Britanica Emma Răducanu a fost depistată pozitiv la Covid-19.
  • Din această cauză ea nu va participa la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championships, la care participă printre alţii şi Rafael Nadal sau Andy Murray.

Campioana de la US Open ar urma să joace o partidă de prezentare împotriva campioanei olimpice, Belinda Bencic, la sfârşitul acestei săptămâni, într-o confruntare foarte aşteptată. Ea a fost însă depistată pozitiv la Covid-19, astfel că nu va juca la Abu Dhabi.

Organizatorii au declarat că se caută o nouă adversară pentru Bencic, un anunţ urmând a fi făcut în timp util.

Emma se izolează acum şi urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă şi sperăm să o vedem curând din nou pe teren”, au precizat organizatorii, într-un comunicat.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI
THE ECONOMIST ÎI IA INTERVIU LUI SCHOLZ
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL

„Căutăm concurente alternative de top pentru a se confrunta cu Belinda Bencic; alte actualizări vor fi furnizate în timp util.”

„Aşteptam cu nerăbdare să joc în faţa fanilor aici, în Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân până la următoarea ocazie. Mă izolez conform regulilor şi sper că voi putea reveni în curând”, a declarat Răducanu, într-un comunicat al organizatorilor.