• Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor.
  • Înnobilarea a avut loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022. 
  • Emma Răducanu se află pe locul 3 în topul atletelor care fac bani frumoşi din sport, în 2022.

Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor, în timpul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022. Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea, la Castelul Windsor.

Înnobilarea a avut loc în cadrul unei ceremonii desfăşurate marţi, 29 noiembrie 2022. Jucătoarea cu origini româneşti, care a câştigat US Open în 2021, a reuşit să strângă o sumă colosală din sponsorizări, în ciuda faptului că în carieră pare că bate pasul pe loc.

Emma Răducanu se află pe locul 3 în topul atletelor care fac bani frumoşi din sport, în 2022. Conform publicaţiei britanice The Sun, Emma Răducanu a strâns nu mai mult, nu mai puţin, de 22 de milioane de lire sterline din înţelegerile pe care le are cu branduri de top şi din turneele la care a participat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE