• Cehia-Danemarca s-a terminat 1-2.
  • Anglia a dominat în meciul cu Ucraina, scor 4-0.
  • Anglia-Danemarca și Italia-Spania luptă pentru un loc în finală.

Danemarca și Anglia se întâlnesc pe stadionul Wembley, unde vor juca pentru un loc în finala EURO 2020. Danemarca a bătut Cehia cu 2-1, după ce Delaney a marcat cu capul o minge centrată din corner în minutul 6. Tot danezii au avut ocazia de a marca înainte de pauză, în minutul 42. Schick a înscris și el pentru Cehia, dar nu a fost suficient.

La Roma, unde Ucraina a întâlnit-o pe Anglia, norocul a fost de partea engleziilor încă din minutul 4 când Harry Kane a deschis scorul. Shaw a reușit dubla la diferență de 4 minute. Și Henderson a înscris golul cu numărul 4 în minutul 63. Marți la ora 22:00 vedem prima confruntare din semifinale, Italia-Spania, iar miercuri tot de la ora 22:00, Anglia-Danemarca.

Fanii, în extaz

Sute de englezi s-au bucurat, aseară, după ce Anglia s-a calificat în semifinala Euro 2020. Au aplaudat și au scandat fiecare gol. Nici fanii Ucrainei nu au fost supărați, desi au fost eliminați din Campionatul European. Spun că în ciuda scorului, faptul că au ajuns în sferuri este o victorie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Nick, fan Anglia: „Anglia a jucat grozav, cea mai bună performanță pe care am văzut-o în acest turneu, chiar cea mai bună. Goluri grozave, Harry Kane s-a întors, abia aștept semifinala!”.

„Se simte fantastic, cum să se simtă? Este uimitor, nici măcar nu aș fi putut să-l visez” – Martin, fan al naționalei Angliei.

Olga, fan Ucraina: „Ei bine, speram la victorie, desigur, este fotbal și orice se poate întâmpla în aceste cazuri. Dar, de asemenea, când meciul s-a încheiat, Anglia este o echipă puternică, așa că înțelegem că a fost cu adevărat dificil pentru Ucraina să câștige”.

Și Danemarca a reușit să îi facă mândri pe susținători, după ce a învins-o pe Cehia cu 2-1. „Foarte fericit. Cred că performanța din prima repriză a fost foarte bună din partea echipei daneze, dar în a doua repriză a fost aproape. Am fost destul de nervoși, dar a fost uimitor. Au câștigat 2-1 și acum suntem în semifinală, cred împotriva Angliei. Deci, la Wembley, așa că va fi foarte interesant”, a reacționat unul dintre suporterii danezi.