• Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat ce favorizează Cehia
  • Cehia ocupă locul 1 în grupă, cu 4 puncte, cel puțin până la meciul dintre Anglia și Scoția

Partida Croația – Republica Cehă, din runda a doua, a Grupei D, de la EURO 2020, s-a jucat vineri după-amiază la Glasgow, pe o arenă aproape pustie, cei mai mulți spectatori fiind suporterii celor două echipe. S-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat ce favorizează Cehia.

Pentru Croația a fost o situație de „acum, ori niciodată”, o victorie fiindu-le necesară vicecampionilor mondiali, pentru a reintra în lupta pentru calificare în faza eliminatorie.

Prima jumătate de oră a fost lipsită de ocazii consistente la cele două porți.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Patrik Schick a devenit primul jucător de la EURO 2020 care marchează 3 goluri, după ce a transformat în minutul 37 un penalty, acordat după consultarea sistemului VAR.

După pauză, Croația a trecut imediat în ofensivă și a reușit să egaleze prin Ivan Perisic, la numai două minute după reluarea jocului.

Nikola Vlasic a trecut pe lângă preluarea conducerii pentru croați, în minutul 73, șutul său trecând puțin pe lângă poartă.

Ultima ocazie notabilă le-a aparținut tot croaților, Bruno Petkovic șutând într-un fundaș advers, din poziție ideală.

S-a încheiat 1-1 și Cehia ocupă locul 1 în grupă, cu 4 puncte, cel puțin până la meciul dintre Anglia și Scoția.

Croația are un singur punct și are nevoie obligatoriu de o victorie concludentă în ultimul meci din grupă, cu Scoția, pentru a spera la ieșirea din grupe, de pe un eventual loc 3.