• Optimea EURO 2020 dintre Franța și Elveția, pe Național Arena. Meciul se joacă luni seară, de la ora 22:00
  • Francezii se plâng de prețurile exorbitante ale biletelor de avion
  • FRF: Optimea EURO 2020 este SOLD OUT. Vor fi 25.000 spectatori în tribune

O zi, un meci. Atât a mai rămas din marele eveniment EURO pentru București. Campionatul European își ia mâine la revedere de la România cu meciul Franța – Elveția.

E cel mai important meci jucat în România. După trei partide din faza grupelor, Național Arena găzduiește și o optime. E un meci care a început deja cu supărări pentru francezi. Se plâng de prețurile exorbitante ale biletelor de avion, de scumpirile aplicate de hotelierii de la noi, dar și de faptul că regulile sanitare nu sunt cele mai bune la noi.

„București eurosceptic. Capitala română nu manifestă mare interes pentru EURO. Bucureștiul este un oraș cu un mozaic de cartiere foarte diferite”, Hugo Delom, L’Equipe

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În timp ce jucătorii campioanei mondiale, prima deținătoare a titlului mondial en-titre care vine în România după 40 de ani, se plâng de zgomot și trafic. Jurnaliștii francezi spun că Pogba și Mbappe nu se pot odihni în hotelul de lux amplasat pe Calea Victoriei.

Doar 1.500 de francezi ajung la București. Față de 7.500 câți au fost la Budapesta. S-au plâns că de lipsa zborurilor directe și de prețurile mari ale biletelor, până la 500 de euro un zbor cu escală și de 13 ore. FRF spune că era treaba francezilor să aibă grijă de fanii lor.