• Spania s-a calificat în sferturile Campionatului European de Fotbal
  • Penultimul meci din optimi a fost cel mai frumos de la Campionatul European de Fotbal
  • Ibericii s-au impus cu 5-3 prin golurile înscrise de Sarabia în minutul 38, Azpilicueta în minutul 57, Torres în minutul 77, Morata în minutul 100 și de Oyarzaba în minutul 103

Spania s-a calificat în sferturile Campionatului European de Fotbal după ce a învins Croația într-o partidă spectaculoasă, disputată luni, pe Parken Stadium din Copenhaga.

Penultimul meci din optimi a fost cel mai frumos de la Campionatul European de Fotbal, având opt goluri, răsturnări de scor, reveniri spectaculoase și numeroase ocazii.

Ibericii s-au impus cu 5-3 prin golurile înscrise de Sarabia în minutul 38, Azpilicueta în minutul 57, Torres în minutul 77, Morata în minutul 100 și de Oyarzaba în minutul 103. Croația a condus cu 1-0 după autogolul din minutul 20 al lui Pedri și a revenit spectaculos prin golurile înscrise în minutul 85 de Orsic și în minutul 92 de Pasalic.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Meciul a ajuns în prelungiri unde s-au înscris două goluri și au fost ratate numeroase ocazii.

Tot luni, de la ora 22.00, pe Arena Națională din București vor juca Franța și Elveția. Echipa cocoșului galic a câștigat grupa F după ce a învins-o pe Germania și a terminat la egalitate cu Portugalia și Ungaria, iar Elveția s-a calificat de pe locul trei având o victorie în fața Turciei, un egal cu Țara Galilor și o înfrângere cu Italia.

Învingătoarea din partida Franța-Elveția va întâlni Spania în sferturile competiției.