• Galezii s-au impus pe Stadionul Olimpic din Baku cu 2-0
  • Țara Galilor conduce în clasament cu 4 puncte și +2 la golaveraj, în timp ce Turcia, cu două înfrângeri are șanse infima să mai iasă din faza grupelor

A doua partidă a zilei de miercuri, la EURO 2020, le-a adus față în față pe naționalele Turciei și Țării Galilor. Galezii s-au impus pe Stadionul Olimpic din Baku, cu 2-0. Gareth Bale a ratat o lovitură de pedeapsă în repriza secundă și a dat două pase de gol.

Țara Galilor a dominat prima repriză, cele mai mari ocazii având loc la poarta turcilor. Pe finalul primei reprize, Gareth Bale a trimis o pasă perfectă pentru Aaron Ramsey, care a marcat pe jos, din interiorul careului, în minutul 42.

Același Gareth Bale devine eroul negativ când, în minutul 61, a ratat o lovitură de pedeapsă, trimițând mingea mult peste poartă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Turcia a încercat timid să dea replica, dar cea mai mare ocazie de a marca a venit abia în minutul 90, când lovitura de cap a lui Demiral a fost respinsă salvator de portarul galez Ward.

Ultimele minute au fost tensionate, jucătorii celor două echipe fiind la un pas de încăierare, după un duel mai bărbătesc în careul galez.

În al cincelea minut suplimentar de joc, în urma unui corner, Bale a pătruns în careu pe linia de fund și l-a găsit perfect în fața porții pe Connor Roberts, care a marcat pentru 2-0.

Până la al doilea meci al grupei A, dintre Italia și Elveția, Țara Galilor conduce în clasament cu 4 puncte și +2 la golaveraj, în timp ce Turcia, cu două înfrângeri are șanse infima să mai iasă din faza grupelor.