• Portugalia a învins Ungaria, scor 3-0, într-un meci de la Euro 2020 jucat la Budapesta
  • Cristiano Ronaldo a înscris o „dublă” şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Euro

Echipa națională a Ungariei a fost învinsă, marți, în fața propriilor suporteri, de campioana europeană en titre, Portugalia. Echipa condusă de Fernando Santos a dominat și s-a impus pe final, marcând primul gol în minutul 84. Ronaldo a făcut dubla și a intrat în istoria competiției.

Ronaldo și compania au dominat prima repriză, nereușind să penetreze poarta apărată eroic de Gulacsi. Ronaldo a ratat cea mai mare ocazie a reprizei, trimițând peste poartă din 7-8 metri, singur cu portarul.

În repriza secundă, maghiarii au prins curaj și s-au apropiat și ei mai des de poarta portugheză. În minutul 80, gazdele și-au ridicat în picioare suporterii, marcând un gol prin Szabolcs Schon, anulat însă pe motiv de offside.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Portugalia a deschis în cele din urmă scorul, în minutul 84, cu un gol norocos, rezultat din devierea șutului lui Raphael Guerreiro.

Peste doar 2 minute, portugezii au obținut un penalty, transformat fără emoții de Ronaldo, care a marcat al 10-lea gol la un turneu final European, intrând în istoria competiției ca cel mai bun marcator.

Tot Ronaldo a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, driblând totul în careul advers, inclusiv portarul.

Portughezii fac primele 3 puncte și așteaptă rezultatul meciului dintre Franța și Germania, care se joacă marți seara de la ora 22.00.