• Everton-Manchester City trebuia să se joace în această seară, de la ora 22:00
  • Manchester City avea deja două cazuri de COVID în echipă, 2 jucători și 2 membri ai staff-ului
  • Premier League a decis să amâne meciul

Meciul celor de la Everton pe teren propriu împotriva trupei lui Pep Guardiola, Manchester City, a fost amânat din cauza unui „număr de cazuri pozitive de coronavirus” în rândul oaspeților. Meciul din Premier League urma să fie jucat la ora 22:00 în această seară, dar acum urmează să fie jucat la o dată ulterioară.

De Crăciun, atacantul lui Manchester City Gabriel Jesus și fundașul Kyle Walker, împreună cu doi membri ai staff-ului au fost testați pozitiv cu COVID-19. Aceștia au intrat în izolare.

„După ultima rundă de testare COVID-19, au fost găsite mai multe cazuri în echipă pozitive, pe lângă cele patru raportate deja în ziua de Crăciun. Cu siguranța grupului compromisă, exista riscul ca virusul să se răspândească mai mult în rândul echipei, al personalului și, eventual, dincolo,” au declarat cei de la Manchester City.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Clubul din Manchester a raportat acum alte cazuri și, pe lângă amânarea jocului Everton, își va închide centrul de pregătire pentru o „perioadă nedeterminată”.

În acest caz, Premier League a decis să amâne meciul: „Pe baza unor sfaturi medicale puternice, Premier League, în consultare cu ambele cluburi, a decis să amâne meciul,” a fost declarația oficială.