• El a părăsit Manchester United de comun acord după ce a criticat mai multe persoane din trecutul și prezentul clubului, actualul manager Erik ten Hag și foștii coechipieri Wayne Rooney și Gary Neville.
  • Ronaldo a părăsit Old Trafford mai devreme în timpul unui amical de pre-sezon împotriva lui Real Valladolid.
  • Ronaldo, care nu este renumit pentru placajele sale, a vorbit despre fostul său antrenor, pe foștii săi colegi Gary Neville și Wayne Rooney.

Cristiano Ronaldo a avut un club la începutul turneului, dar acum nu mai are niciunul, după ce a rupt pentru a doua oară legăturile cu Manchester United în urma unui interviu cu Piers Morgan, în care a criticat numeroase figuri influente din trecutul și prezentul clubului.

United a publicat o declarație pentru a confirma plecarea sa, umbrind întâlnirea dintre Mexic și Polonia la Doha. Cristiano Ronaldo va părăsi Manchester United de comun acord, cu efect imediat”, începea declarația.

Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de apariții, și îi dorește lui și familiei sale succes în viitor. Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub conducerea lui Erik ten Hag și pe lucrul împreună pentru a obține succese pe teren”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

A fost un discurs destul de civilizat, deși cele două cuvinte cele mai semnificative din declarația de 67 de cuvinte puteau fi găsite spre final: lucrând împreună”. United încearcă să creeze ceva nou, interesant și de succes sub conducerea noului lor manager Erik ten Hag și, în mod clar, fața lui Ronaldo nu s-a potrivit.

Tensiunile dintre cei doi au început să crească încă de la sosirea olandezului în vară, ajungând în special la un punct culminant atunci când Ronaldo a părăsit Old Trafford mai devreme în timpul unui amical de pre-sezon împotriva lui Real Valladolid și a refuzat să intre pe teren ca înlocuitor împotriva lui Tottenham în Premier League.

În timpul discuției sale de 90 de minute cu Morgan – durata de timp în care a jucat în trei dintre cele 14 meciuri de campionat ale lui United din acest sezon, de altfel – Ronaldo, care nu este renumit pentru placajele sale, a vorbit despre fostul său antrenor, pe foștii săi colegi Gary Neville și Wayne Rooney, despre familia Glazer, pe jucătorii mai tineri ai lui United și, de fapt, pe toți cei la care s-a putut gândi.