Un fan al lui Messi strânge bani pentru ca Stuttgart să-l cumpere pe fotbalist

  • Un german a pornit o strângere de fonduri pentru ca VfB Stuttgart să-l cumpere pe Messi
  • Tim Artmann a setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro
  • În primele cinci zile, a strâns doar 489 de euro

Viitorul lui Leo Messi a aprins speranţe multor fani. Pentru prima dată există posibilitatea ca Messi să ajungă la un alt club. Manchester City este marea favorită, însă acest lucru nu a descurajat un fan al lui VfB Stuttgart.

Germanul a postat un anunţ pe un site unde sunt organizate strângeri de fonduri. Acolo, i-a încurajat pe fanii lui Stuttgart să doneze astfel încât Messi să poată fi cumpărat de echipa favorită.

Tim Artmann, cel care a avut iniţiativa, a setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro. Banii sunt suficienți astfel încât să-i fie plătită clauza de reziliere a lui Messi şi salariul în primii doi ani.

Fanul sportivului a dezvăluit că există şi un „plan B”. Dacă obiectivul nu este atins înainte ca Messi să fie transferat la altă echipă, suma obţinută la strângerea de voturi va fi donată în scop caritabil.

Între timp, fostul antrenor secund de la Barcelona e convins că Messi vrea neapărat să ajungă lângă Guardiola.

„Pe de-o parte, dacă Messi va pleca de la Barcelona, mi-ar plăcea să meargă să-şi aducă aminte de vremurile vechi cu oameni pe care îi cunoaşte deja şi alături de care a avut succes. Sper să meargă la Manchester City, o spun cu toată sinceritatea”, a spus fostul antrenor secund al Barcelonei, Juan Carlos Unzue.