• Spaniolul Pablo Cortacero ar fi preluat controlul total al clubului Dinamo
  • El afirmă că s-au virat 1,5 milioane de euro, însă banii sunt verificaţi de autorităţile engleze
  • Un lider al programului „Doar Dinamo Bucureşti” ar fi fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului

Pablo Cortacero a reușit lovitura anului la Dinamo, potrivit doardinamo.ro. Fără bani deocamdată, dar cu noi promisiuni, spaniolul a reușit, luni, să mărească numărul de membri în Consiliul de Administrație (CA) al clubului de la 5 la 7, introducând 3 noi membri din partea sa și a preluat controlul.

Pablo Cortacero controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi, el înlocuindu-l și pe Cornel Țălnar.

Surse citate de doardinamo.ro susțin că Pablo Cortacero ar fi afirmat în timpul ședinței că din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia.

Recomandări

SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC
MELONI DĂ 1 MLD.€/AN PT. ORELE DE RELIGIE

„Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero celor prezenți, conform sursei citate.

La scurt timp după terminarea ședinței, o parte a suporterilor dinamoviști au venit la hotelul la care se afla în acel moment Pablo Cortacero, sesizați de unul din liderii programului Doar Dinamo București.

Acesta susține că a fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului, motiv pentru care a solicitat intervenția Poliției și a Salvării.