• Spaniolul Pablo Cortacero ar fi preluat controlul total al clubului Dinamo
  • El afirmă că s-au virat 1,5 milioane de euro, însă banii sunt verificaţi de autorităţile engleze
  • Un lider al programului „Doar Dinamo Bucureşti” ar fi fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului

Pablo Cortacero a reușit lovitura anului la Dinamo, potrivit doardinamo.ro. Fără bani deocamdată, dar cu noi promisiuni, spaniolul a reușit, luni, să mărească numărul de membri în Consiliul de Administrație (CA) al clubului de la 5 la 7, introducând 3 noi membri din partea sa și a preluat controlul.

Pablo Cortacero controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi, el înlocuindu-l și pe Cornel Țălnar.

Surse citate de doardinamo.ro susțin că Pablo Cortacero ar fi afirmat în timpul ședinței că din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero celor prezenți, conform sursei citate.

La scurt timp după terminarea ședinței, o parte a suporterilor dinamoviști au venit la hotelul la care se afla în acel moment Pablo Cortacero, sesizați de unul din liderii programului Doar Dinamo București.

Acesta susține că a fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului, motiv pentru care a solicitat intervenția Poliției și a Salvării.