• 30 de fani ai lui Poli Iaşi au cântat din faţa stadionului pe tot parcursul partidei cu Sepsi.
  • Poli s-a impus cu 3-1 şi a ieşit din zona locurilor retrogradabile.
  • Fanii lui Poli Iaşi îl sprijină pe Mircea Rednic: „cred că poate să ne ridice deasupra liniei de retrogradare”.

S-a reluat campionatul, dar fără suporteri pe stadioane. Însă nimic nu împiedică galeriile să îşi susţină echipele de suflet.

Cristi e suporter al echipei din Iaşi de ani de zile şi mereu e alături de echipa sa preferată.

Şi astăzi a mers la stadion să o susțină, deşi nu a putut să intre în arenă. Şi Cristi şi ceilalţi fani ai Poli au cântat pe tot parcursul partidei încurajând echipa, simţind fiecare moment, de parcă ar fi fost în tribune.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Jucătorii i-au auzit şi Poli a câştigat în faţa lui Sepsi cu 3 la 1. La finalul partidei, jucătorii s-au dus la suporteri să le mulţumească.

„Dacă s-ar schimba acum antrenorul… nu cred că ar fi oportun pentru că el cunoaşte echipa în momentul acesta, de la venirea dumnealui până acum, el ştie ce a lucrat cu ei şi nu cred că ar fi binevenită o schimbare de antrenor.

În momentul ăsta cred că Mircea Rednic poate să ne ridice deasupra liniei de retrogradare”, a mărturisit Cristian Ștefan Olar, unul dintre suporterii Poli Iași.

„Tu vei fi mereu în inima noastră, luptă Poli Iaşi. Iubire alb-albastră, tu vei fi mereu, în inima noastră! Tu vei fi mereu campioana noastră”, cântă suporterii.