• FC Argeș a fost eliminată din Cupa Campionilor după 1-3 în returul de la Madrid
  • Maes s-a transferat de la echipa belgiană Beerschot pe 21 octombrie
  • Courtois și Maes au debutat la naționala Belgiei U18 în 2009, cu Luxemburg

Thibaut Courtois le-a făcut o surpriză celor de la FC Argeș, în ziua în care piteștenii sărbătoresc 48 de ani de la victoria împotriva lui Real Madrid în Cupa Campionilor.

Portarul Realului a început să urmărească echipa pe Instagram. Totuși, Courtois n-a dat follow pentru că ar fi mare fan al „vulturilor” sau al lui Dobrin, ci pentru că acolo joacă atacantul belgian Alexander Maes.

Vezi această postare pe Instagram

Coincidență sau nu, ieri, 25 octombrie, în ziua în care s-au împlinit 48 de ani de la victoria Argeșului împotriva lui Real Madrid C.F., @thibautcourtois , portarul Realului și al Naționalei Belgiei, ne-a făcut o surpriză și a devenit parte a familiei vulturilor alb-violeți. Bedankt voor je steun! Merci d’être avec nous! ¡Hala Madrid! 🇧🇪🇷🇴 #thibautcourtois #fcarges #arges #pitesti #romania #liga1 #NicolaeDobrin #football #belgium #realmadrid

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O postare distribuită de FC Argeş (@fcarges1953) pe

Courtois și Maes sunt prieteni buni din copilărie și își fac și vacanțele împreună. Ba chiar au debutat la naționala de juniori a Belgiei, împreună.

Dacă portarul vrea să îl vadă la treabă pe Maes în Liga I, mai are de așteptat. Fanii nu se vor întoarce în tribunele din România mai devreme de anul viitor.