FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, deși a avut un lot de doar 14 jucători

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, deși a avut un lot de doar 14 jucători Sursa Foto: SportPictures / Ciprian Petcut
  • Pentru FCSB au marcat Coman (minutul 25), Man (minutul 50, 63-pen, 105), Balaz (minutul 90+3 – autogol) şi Petre (minutul 108).
  • Cei de la Backa Topola au avut 2 jucători eliminaţi.
  • FCSB va juca în turul 3 cu Slovan Liberec.

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League după loviturile de departajare. A fost 4-4 în timpul regulamentar, iar după prelungiri scorul a căpătat proporţii de tenis – 6-6. La penalty-uri a fost 5-4 pentru FCSB.

Puştiul Ducan a apărat o lovitură de departajare şi şi-a spălat păcatele pentru gafele din timpul jocului, iar Denis Man a fost cireaşa de pe tort: după hattrickul reuşit, a marcat din penaltyul decisiv.

Deşi a avut doar 3 jucători pe bancă, Mihai Pintilii nu a ezitat să schimbe încă din minutul 21. Sârbii au avut şi două eliminări, una în minutul 44 şi una în minutul 103.

Roş-albaştrii nu au câştigat doar contra celor de la Backa Topola, ci au câştigat şi lupta cu COVID-19. Cu un lot măcinat de infectări cu SARS-CoV-2 şi cu doar 14 jucători apţi, FCSB a depăşit toate obstacolele pentru o calificare împotriva tuturor şanselor.