FCSB riscă să piardă la „masa verde” meciul cu Backa Topola. Încă 5 cazuri de COVID-19 confirmate

Noul antrenor FCSB a vorbit despre meciul cu CFR Cluj. Cine este și ce crede despre adversar Sursa Foto: Facebook / FCSB
  • Încă 5 jucători de la FCSB s-au infectat cu noul coronavirus astfel că FCSB are doar 14 jucători apţi pentru meciul din această seară cu sârbii de la Backa Topola.
  • Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă, Sergiu Buș și Andrei Pandele au fost depistați pozitiv cu COVID-19, informează gsp.ro.

FCSB mai are doar 14 jucători care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus pentru meciul cu sârbii de la Backa Topola din preliminariile Europa League. Alți cinci jucători au fost confirmaţi cu noul virus, informează Gazeta Sporturilor. Potrivir sursei citate, ar fi vorba despre Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Sergiu Buş şi Andrei Pandele.

Echipa patronată de Gigi Becali nu are nici staff tehnic, Toni Petrea şi Thomas Neubert fiind și ei infecați cu COVID-19. Latifundiarul din Pipera l-a trimis pe Bogdan Argeş Vintilă de la FCSB 2 în Serbia pentru a sta pe bancă la meciul din această seară.