• Dinamo a făcut memoriu pentru ca partida tur din semifinalele Cupei României cu FCSB să fie decisă la masa verde
  • Cei de la Dinamo au contestat prezenţa pe teren a portarului Andrei Vlad
  • FRF a respins memoriul lui Dinamo iar FCSB va disputa finala contra celor de la Sepsi

Singura speranţă a celor de la Dinamo de a prinde o cupă europeană în sezonul următor s-a risipit. Federaţia Română de Fotbal a anunţat astăzi că a respins memoriul depus împotriva celor de la FCSB pentru prezenţa pe teren a lui Andrei Vlad la partida tur din semifinalele Cupei României.

FCSB se impus pe teren cu 3-0, însă cei de la Dinamo au considerat că trebuia să le fie acordată victoria, Andrei Vlad fiind titular la FCSB deşi era suspendat. Decizia de respingere a memoriului a fost motivată pentru faptul că memoriul a fost depus de o persoană fără calitate procesuală activă.

Radu Vişan, secretarul general de la FRF, a fost cel a făcut plângerea la solicitarea celor de la Dinamo deoarece aceştia nu mai aveau dreptul să o facă: trecuseră mai bine de 48 de ore de la disputarea partidei. Astfel, cei de la Dinamo au apelat la Radu Vişan, însă nici acesta nu era în măsură să facă această plângere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Astfel, Dinamo pierde cazul la FRF şi rămâne fără finala Cupei României. Singura cale de atac este la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, însă este greu de crezut că vor apela la această variantă.