• Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu după victoria la US Open.
  • Și prințul William și Kate au transmis un mesaj
  • Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după meciul victorios de la US Open, într-o scrisoare postată pe conturile de socializare ale monarhiei. Pe contul de Instagram al ei și al Prințului William, Kate a transmis, de asemenea, un mesaj de felicitare pentru sportivă.

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.”, i-a transmis Regina sportivei cu origini românești.

O altă membră a Casei Regale, Kate Middleton, i-a scris Emmei Răducanu, care a câștigat US Open la vârsta de 18 ani fără să piardă vreun set.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Felicitări uriașe Emma Raducanu pentru performanțele tale uimitoare și victoria istorică de Grand Slam! Incredibil – suntem cu toții atât de mândri de tine ”, a scris Kate pe platformă.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 şi scrie istorie, câștigând US Open 2021. Britanica a ajuns astfel la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi la US Open.