Mesaj cu felicitări din partea Reginei Elisabeta pentru Emma Răducanu după victoria la US Open

Sursa Foto: Hepta
  • Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu după victoria la US Open.
  • Și prințul William și Kate au transmis un mesaj
  • Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez.

Regina Elisabeta a Marii Britanii a felicitat-o pe Emma Răducanu imediat după meciul victorios de la US Open, într-o scrisoare postată pe conturile de socializare ale monarhiei. Pe contul de Instagram al ei și al Prințului William, Kate a transmis, de asemenea, un mesaj de felicitare pentru sportivă.

„Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.”, i-a transmis Regina sportivei cu origini românești.

O altă membră a Casei Regale, Kate Middleton, i-a scris Emmei Răducanu, care a câștigat US Open la vârsta de 18 ani fără să piardă vreun set.

„Felicitări uriașe Emma Raducanu pentru performanțele tale uimitoare și victoria istorică de Grand Slam! Incredibil – suntem cu toții atât de mândri de tine ”, a scris Kate pe platformă.

Emma Răducanu, al cărei tată este român, a învins-o în finală, sâmbătă noaptea, pe Leylah Fernandez cu scorul 6-4, 6-3 şi scrie istorie, câștigând US Open 2021. Britanica a ajuns astfel la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi la US Open.