• Serena Williams a pierdut meciul cu Naomi Osaka la turneul Australian Open.
  • Vizibil emoţionată după înfrângere, Serena Williams a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă.
  • Serena este la doar un turneu de mare şlem de recordul lui Margaret Court (24 de titluri de Grand Slam la simplu feminin).

Serena Williams nu şi-a putut stăpâni lacrimile la conferinţa de presă de după partida pierdută în faţa japonezei Naomi Osaka.

Aceasta a eliminat-o în semifinalele turneului Australian Open. Probabil singurul vis pe care-l mai are Serena în tenis, egalarea şi depăşirea recordului de turnee de Mare Șlem câştigate, se amână.

Şi dacă mi-am luat rămas bun de la fanii australieni, oricum, n-am de gând să spun nimănui”, spus Serena înainte de a izbucni în lacrimi în fața jurnaliștilor.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Serena Williams, lider la banii câştigaţi din premii

Margaret Court este cea mai titrată jucătoare de tenis când vine vorba despre turnee de Mare Șlem în care a triumfat, având 24 de astfel de titluri.

Serena Williams este prima la banii câştigaţi din premii, având mai bine de 94 de milioane de dolari la puşculiţă. Pe locul secund este sora ei mai mare, Venus Williams, cu 42 de milioane de dolari strânşi din premii. Simona Halep este pe patru, foarte aproape de Maria Sharapova. Românca a adunat doar din tenis 37,5 milioane de dolari.