• Finala Cupei României la fotbal se va juca în prezența spectatorilor.
  • Pe stadion vor avea acces doar suporterii vaccinați cu schema completă.
  • Pentru a intra pe stadion, rapelul trebuie făcut cu 14 zile înainte de meci.

Dacă te-ai vaccinat, poți să mergi pe stadion, să vezi finala Cupei României. Autoritățile propun un experiment pe 22 mai: jumătate dintre locurile stadionului din Ploiești, unde se va juca finala Cupei României la fotbal, vor fi ocupate de spectatorii care s-au imunizat.

Vestea a încins spiritele în rândul fanilor Universității Craiova, una dintre echipele cu cele mai mari șanse să joace în finală.

Aproximativ 7.500 de suporteri vor avea acces pe stadion, dacă dovedesc că au făcut rapelul cu cel puțin două săptămâni înainte de meci.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Este un pas spre normalitate, spune Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova. „E un imbold în plus pentru jucători.Pentru că una e să joci cu spectatori și altceva să joci cu tribunele goale. Să dea drumul și la meciurile de campionat, cele care au mai rămas. S-ar merge pe același principiu, pentru că dacă lumea e vaccinată, implicit, nu am nici cum să transmită, nici cum să se infecteze”, a declarat Cîrțu.

Universitatea Craiova, Dinamo și Astra sunt cele trei echipe care se luptă să ajungă în finala Cupei României. După trei ani, oltenii vor iar Cupa în Bănie.